Veelgestelde vragen
en de antwoorden die daarbij horen
Waarom kiezen voor Creatiecabine?

Je kiest voor Creatiecabine wanneer je geen 'Ja-knikkend' reclamebureau wilt. Van het kaliber: "Uw vraagt, wij draaien!".

Wat dan wel? Zoek je een oprechte en transparante samenwerking die gebaseerd is op interesse in jouw als persoon? Nieuwsgierig is naar jouw drijfveren als ondernemer en de doelen die jij voor ogen hebt? Kritisch en betrokken? Hebbes!

Hoe werkt Creatiecabine?

We starten met een intakegesprek. Ik wil jou en je product of dienst leren kennen. Gewoon; door erover te praten. Ik hoor graag wat jouw visie is, wat je kwaliteiten zijn, waar het wringt en wat je verwachting van onze samenwerking is. Transparant en met openheid van zaken.

Jouw passie en kennis over je product of dienst combineren we met de creativiteit van Creatiecabine. We bespreken de mogelijkheden hoe jouw doelen te halen en welk budget daarvoor beschikbaar is. Probeer het eens uit. Pak je cabinemoment.

Kan ik een offerte aanvragen?

Uiteraard staat het jou vrij om een offerte aan te vragen. De vraag is of een offerte jou verder zal brengen in het proces. Kijk je alleen naar het bedrag dat onderaan de streep staat? Of stel je jouw doel centraal? En welke waarde kunnen we aan dat doel koppelen?

Bij een transparante samenwerking hoort ook openheid van zaken geven. Heb je een beschikbaar budget? Leg hem op tafel. Zo komen we het snelst tot een passende oplossing en weten we beiden waar we aan toe zijn. 

Kan ik het drukwerk ook zelf regelen?

Je bent vrij om te kiezen bij welke drukker jij je bestanden wilt laten drukken. Al zul je wel begrijpen dat Creatiecabine niet aansprakelijk gesteld kan worden voor het leveren van ondeugdelijk drukwerk. Creatiecabine werkt met een aantal vaste drukkers. Door de duurzame samenwerking zijn deze drukkers bekend met de kritische eisen die Creatiecabine aan het drukwerk stelt. Dat is toch in jouw voordeel?

Ik heb een logo, kan Creatiecabine deze aanpassen?

Creatiecabine staat voor het creëren van creatieve uitingen. Daar valt het aanpassen van werken van derden helaas niet onder. Wel is het mogelijk om te onderzoeken waarom je het logo aan wilt laten passen. Het zou zo maar kunnen dat het aanpassen van je bestaande logo niet toereikend is tot het eindresultaat dat jij ermee wilt bereiken. Een (her)positionering is in dat geval een overweging waard. Neem anders even contact op.

Ontwikkelt Creatiecabine ook Wordpress websites?

Ai! Hierin kan Creatiecabine helaas niets voor je betekenen. In dit geval word je doorverwezen naar Fris Online. Wordpress kanjers.

Voor wie werkt Creatiecabine?

Creatiecabine werkt doorgaans voor bedrijven, retail, (zorg)organisaties, gemeenten en eenpitters. In samenwerking met beslissers en direct betrokkenen worden creatieve ideeën omgevormd tot doeltreffende reclame en communicatie uitingen. Neem gerust contact.

Pak je cabinemoment

Wil je samen ontdekken hoe we ook jouw verhaal visueel kunnen maken?

Let op: een cabinemoment kan verhoogde inspiratieprikkels veroorzaken.

Opmerkelijke reclamezaken

Tips, weetjes en verhalen

Creatiecabine, het reclamebureau dat jouw verhaal op waarde schat