Gedrukte media
Van grafisch ontwerp tot drukwerk; tot in de puntjes verzorgd

Multimediaal je boodschap communiceren, een campagne activeren of doeltreffend adverteren? De mogelijkheden zijn eindeloos. Strategische inzet van je marketing uitingen om je doelgroep te bereiken. De gedrukte media speelt daar een belangrijke rol in. Zo maak je de campagne voelbaar en kom je dicht tot de emotie van je doelgroep. Om vervolgens de data online te verzamelen.

Folders en flyers; ze maken wat mee

Heb mededogen met folders en flyers. Want in de wereld van bedrukte papieren staan zij laag in de pikorde. Vooral de flyer wordt zonder pardon tot het voetvolk gerekend. Soms zelfs heel letterlijk, wanneer honderden voeten hem vertrappen in een winkelstraat waar hij achteloos is neergegooid, kort nadat hij bij iemand in handen is gedrukt. Ook een folder moet met zijn bescheiden formaat erg zijn best doen om op te vallen en door de juiste lezer meegenomen te worden. 

Krachtige marketing uitingen

Toch moet je de kracht van deze compacte informatiedragers niet onderschatten. Vooral wanneer je de aandacht op je aanwezigheid op een beurs, evenement, je nieuwe restaurant of verbouwde winkel wilt vestigen zijn flyers onmisbare handlangers. Je laat ze onder ruitenwissers schuiven of aan fietssturen bevestigen of je deelt ze uit aan het winkelend publiek. Folders floreren in brievenbussen en op deurmatten en voelen zich prima thuis in supermarkt, bibliotheek of artsenpraktijk. 

Creatiecabine maakt graag een goed smoelende folder of flyer voor je, die in het oog springt en jouw informatie op een heldere manier bij je doelgroep brengt.

Folder en flyers van Creatiecabine

Die smoelen zo goed, die laten zeker niet over zich heen lopen.

folder infographic syndion creatiecabine reclamebureau gelderland
folder en flyers reclamebureau gelderland creatiecabine

Of toch een brochure?

Brochures zijn makkelijk in de omgang. Je kunt er dingen mee doen waar een website niet voor te porren is. Je kunt ze oppakken en doorbladeren, in veelvoud neerleggen in een wachtruimte of op een balie, je kunt ze in een enveloppe stoppen en toesturen aan toekomstige klanten. Uit een brochure kun je een plaatje scheuren om bij je bureau op te hangen: dát is mijn droomauto, dáár wil ik naar toe op vakantie. Een website is een fijn hedendaags medium, maar vlak alstublieft die goeie ouwe brochure niet uit.

Zo trots, dat het gedrukt staat

Creatiecabine heeft veel ervaring met het samenstellen van aantrekkelijke full colour brochures. Dat gaat in goed overleg. Van de vormgeving en het maken van beelden tot het organiseren van het druk-, snij- en bindwerk: Creatiecabine neemt je werk uit handen. Aan het einde van het traject worden de brochures vers van de pers bij jou bezorgd, waarna jij ze alleen nog vol trots uit hoeft te delen. Een goed verzorgde brochure belandt echt niet zomaar in de papierbak. Die wordt opgepakt en doorgebladerd en weggelegd en weer opgepakt en…

Kies je voor Creatiecabine,
dan kies je voor:

100% creatieve inzet

Transparante communicatie

Korte lijnen

Strakke planning

Persoonlijke samenwerking

Creatiecabine helpt jou met:

  • keuze van uiting
  • het juiste formaat
  • schrijven van tekst
  • maken van beeldmateriaal
  • vormgeving
  • drukwerk (vorm en papier)
joni call to action reclamebureau sterk creatiecabine gelderland (3) joni call to action marketing reclamebureau creatiecabine gelderland

Samen aan de slag?

Wil jij ook doeltreffende marketing en communicatie uitingen inzetten voor je bedrijf of organisatie? Of wil je opvallen met originele reclame ideeën?

Creatiecabine, het reclamebureau dat jouw verhaal op waarde schat