Motion graphics
Van boodschap tot proces of statistieken

We zijn er dol op; makkelijke informatie. Saaie lappen tekst omzetten naar een motion graphic die in één klap jouw informatie duidelijk maakt. Inzetbaar op de vluchtige communicatiekanalen of als interne campagne delen met je collega's. Je kunt het aanvullen met een voice-over of ondertiteling. Dat alles afgestemd op jouw doelgroep. Heb jij iets moeilijks te vertellen? Zeg het met een motion graphic.

Beweging creëert aandacht

Opvallen met een motion graphic. Een motion graphic volledig in de stijl van jouw onderneming of organisatie. Dat maakt niet alleen dat jouw informatie krachtig overkomt, maar maakt het ook onderdeel van je branding. Zo kunnen we je huisstijl, kleuren en andere elementen gebruiken om de complexe informatie herkenbaar over te brengen.

Professionele voice-over

Versterk je motion graphic door er een professionele voice-over aan toe te voegen. Mag het informeel zijn of is een zakelijke toon meer passend bij het karakter van jouw onderneming? Creatiecabine beschikt over een direct beschikbaar netwerk aan professionele voice-overs. 

Boodschap of informatie waar beweging in zit

Heb je complexe informatie te vertellen? Zeg het met een motion graphic. Dat pakt en blijft hangen.

animatie scene profielen zorgorganisatie syndion
animaties maken creatiecabine marketing reclamebureau gelderland

Geluidseffecten

Net als bij een animatie, kan je ook geluidseffecten aan de motion graphic toevoegen. Subtiele geluidseffecten geven de belangrijkste elementen meer aandacht. Van een eenvoudige muisklik tot een swipe geluid als er beweging ontstaat. Muziekfragmenten toevoegen kan natuurlijk ook. We kunnen dan gebruik maken van rechtenvrije muziekbestanden.

Bekijk hieronder het voorbeeld van een motion graphic die is gemaakt voor zorgorganisatie Syndion.

Kies je voor Creatiecabine,
dan kies je voor:

100% creatieve inzet

Transparante communicatie

Korte lijnen

Strakke planning

Persoonlijke samenwerking

Creatiecabine helpt jou met:

  • informatie in kaart brengen
  • kiezen van de juiste stijl
  • elementen ontwikkelen
  • passende voice-over
  • ondertiteling
  • aansluiten bij branding
joni call to action reclamebureau sterk creatiecabine gelderland (3) joni call to action marketing reclamebureau creatiecabine gelderland

Samen aan de slag?

Wil jij ook doeltreffende marketing en communicatie uitingen inzetten voor je bedrijf of organisatie? Of wil je opvallen met originele reclame ideeën?

Creatiecabine, het reclamebureau dat jouw verhaal op waarde schat