Puntjes van aandacht
WEl zo handig om te weten over de vork en de steel

Transparante samenwerking

Heldere offertes en transparante communicatie. Wel zo prettig voor beide partijen. Wil je een samenwerking met mij aangaan en wil je weten waar je aan toe bent? Dat komt goed uit, dat wil ik namelijk ook. Het is in het belang van onze samenwerking om te weten of jij, in combinatie met het project, de juiste match voor mij bent. Dat werkt wel net zo prettig en alles in het belang van het maximaal haalbaar resultaat.

Mocht dat niet het geval zijn, geen nood. Ik kan jou doorverwijzen naar andere bureaus in mijn directe netwerk die wellicht een betere match zijn.

Wil je wel gebruik maken van alle creatieve middelen en geestelijke prestaties die ik met Creatiecabine te bieden heb? Dan kunnen we door naar het budgetplan of offertestadium en daar horen dan ook deze Algemene Leveringsvoorwaarden bij, waar je haarfijn alle details kunt lezen.

Betalingstermijn

Mooiste fase van het proces; het versturen van de factuur. Niet alleen vanwege het bedrag dat onderaan de streep staat, maar het feit dat ik jou mijn factuur toestuur wil zeggen dat we samen de eindstreep hebben gehaald.

De opdracht is afgerond en je hebt mij laten weten blij te zijn met het eindresultaat. Ik hanteer, tenzij we anders overeengekomen zijn, een betalingstermijn van 14 dagen. Dit wordt ook op elke offerte vermeld en ik reken erop dat jij je eraan houdt.

Betalingsherinnering

Niet leuk om te versturen en zeker niet leuk om te ontvangen. Maar mocht je een herinnering ontvangen dan wil dat zeggen dat je je niet aan de afgesproken betalingstermijn hebt gehouden. Dus wil ik je daar graag aan herinneren. In deze herinnering word je vriendelijk verzocht jouw betalingsplicht vooralsnog binnen 3 werkdagen te voldoen. Mocht de factuur vooralsnog niet voldaan zijn, dan neem ik contact met je op. Ik hoor dan graag waarom de factuur nog niet is voldaan en welke afspraken we daar verder over kunnen maken.

Open bron bestanden

Digitale bestanden die door mij (de maker) gebruikt worden om tot het uiteindelijke, voor jou gemaakte, (digitaal of gedrukt) eindproduct te komen, worden 'Open bron bestanden' genoemd. Deze 'Open bron bestanden' bevatten deelfabrikaten (geldt ook voor lagen in Photoshop, Illustrator en Indesign), schetsen, sjablonen en naar eigen interpretatie digitaal uitgewerkte werken en ideeën. De 'Open bron bestanden' vallen onder het intellectueel eigendom van de maker (Creatiecabine dus) en zijn, tenzij anders is overeengekomen, niet aan jou overdraagbaar. Je betaalt voor het gebruikersrecht van het (digitaal of gedrukt) eindproduct, maar niet voor de digitale bestanden en middelen die ik daarvoor gebruik. Zo zal een chefkok met alle trots een gerecht voor jou bereiden, maar zal hij het recept niet uit handen geven.

Wil je meer weten?

Heb je nog prangende vragen over betalingen, auteursrecht, intellectuele eigendommen of open bron bestanden? Neem gerust contact. Dan praten we bij.

Creatiecabine, het reclamebureau dat jouw verhaal op waarde schat