Websites
Heldere websites met het oog op jouw bezoeker

Creatiecabine ontwikkelt, of je het nu leuk vindt of niet, in de eerste plaats websites voor je bezoekers. Het zijn de bezoekers die met jouw website aan de slag moeten. Daarmee is je website het belangrijkste online communicatiemiddel. Zowel content als het design moeten naadloos aansluiten aan het verhaal van je onderneming. Wie je bent, waar de onderneming voor staat en wat het aanbod is. Bezoekers moeten hun weg makkelijk kunnen vinden en niet geërgerd en voorgoed jouw website verlaten.

Professionele websites en UX/UI Experience

Dit wil je. Een website die niet alleen professioneel en grafisch goed smoelt, maar ook je bezoekers verrast door de gebruiksvriendelijkheid. Bezoekers die een positieve UX Experience (gebruikerservaring) beleven blijven langer op je website. Dit in combinatie met de aantrekkingskracht van de UI Experience (gebruikersomgeving) en jouw verhaal gaan bezoekers over tot conversie.

Waar je je bezoekers ook blij mee maakt is een website die snel laadt. En dat doen de websites van Creatiecabine. De websites van Creatiecabine zijn niet alleen snelladend maar ook klaar voor morgen. Jouw onderneming staat dus een zorgeloze online toekomst te wachten.

Je hoeft je niet te druk maken over up-dates. Die worden automatisch voor je gedaan. Via de achterkant zorgt Creatiecabine ervoor dat jouw website optimaal blijft functioneren. Ook de beveiliging staat bovenaan het prioriteitenlijstje. Zo worden er dagelijks tests uitgevoerd en wordt de beveiliging in de smiezen gehouden.

Dat je website ook geschikt is voor alle mobiele apparaten is in de huidige tijd geen extra verkoopargument meer. Dat hoort inmiddels bij het standaard online meubilair. Maar we willen toch wel benoemen dat het design altijd op basis van Mobiel Eerst is.

Mobiele bezoekers blij, Google blij

Naast blije bezoekers is het ook handig om vriendjes te zijn met Google. Die geeft namelijk responsive websites voorrang in de zoekresultaten. Dus is je website nog steeds niet reponsive? Laten we dan even bellen met elkaar.

website maatman responsive zorggroep creatiecabine reclamebureau gelderland
website maatman zorggroep creatiecabine reclamebureau gelderland (2)

Website in CreatieBlocks beheersysteem

Creatiecabine denkt uiteraard ook aan jou; de beheerder. Of aan je collega's, die ook aan de website werken. De achterkant van de website dus. Voor het ontwikkelen van websites gebruikt Creatiecabine het CMS; CreatieBlocks.

Door het ontwikkelen van websites binnen CreatieBlocks heb je niet alleen een krachtig en gebruiksvriendelijk CMS (beheersysteem) in handen, maar ben je ook zorgeloos online. Zonder technisch gedoe.

Er wordt geen gebruik gemaakt van plug-ins. Ook is CreatieBlocks geen 'Open source' beheersysteem. Hierdoor blijft je website schoon van, eventueel slordige, codering van derden.

Naast het aanpassen van tekst en beeld, kan je zelf ook eenvoudig de pagina's SEO-vriendelijk maken. Hiervoor gebruik je de metagegevens die je per pagina zelf kunt invoeren.

Kies je voor Creatiecabine,
dan kies je voor:

100% creatieve inzet

Transparante communicatie

Korte lijnen

Strakke planning

Persoonlijke samenwerking

Creatiecabine helpt jou met:

  • opzet klantenreis
  • structuur opbouw
  • UX en UI experience
  • content; tekst en beeld
  • SEO vriendelijke content
  • SSL certificaat
  • landingspagina's
  • support (eerste 3 maanden gratis)
joni call to action reclamebureau sterk creatiecabine gelderland (3) joni call to action marketing reclamebureau creatiecabine gelderland

Samen aan de slag?

Wil jij ook doeltreffende marketing en communicatie uitingen inzetten voor je bedrijf of organisatie? Of wil je opvallen met originele reclame ideeën?

Creatiecabine, het reclamebureau dat jouw verhaal op waarde schat