Motio budget en advies
Het kleurrijk trio must-have-boekjes

De vraag naar de bekende flyer

Het definiëren van je diensten is niet alleen helder voor je onderneming. Het werkt ook verhelderend richting je doelgroepen. Motio budget en advies had behoefte om de diensten die ze aanbieden scherper bij de doelgroep te krijgen.

De vraag om een flyer te laten maken riep bij de Creatiecabine weer andere vragen op. Waar bestaat de dienstverlening uit en aan wie is de informatie gericht?

motio budget en advies flyer motio meer creatiecabine reclamebureau gelderland (4)

De creatie

De flyer werd uiteindelijk een kleurrijk trio van A6 boekjes. In 8 pagina's worden nu de diensten op de doelgroep afgestemd; algemeen, jongeren en ouderen. De must-have-boekjes worden gratis aangeboden via de website van Motio budget en advies.

motio budget en advies flyer ouderen motio creatiecabine reclamebureau gelderland (1)
motio budget en advies flyer motio creatiecabine reclamebureau gelderland

Het resultaat

Bereik je doelgroep met informatie die op hen is toegespitst. Door je doelgroep de juiste aandacht te geven groeit de betrokkenheid. Het verzenden van de must-have-boekjes was in de eerste week al begonnen.

Klant

Motio budget en advies

Project

Doelgroep definieren

Creatie

  • Trio must-have boekjes
  • Drukwerkbemiddeling
joni call to action reclamebureau sterk creatiecabine gelderland (3) joni call to action marketing reclamebureau creatiecabine gelderland

Samen aan de slag?

Wil jij ook doeltreffende marketing en communicatie uitingen inzetten voor je bedrijf of organisatie? Of wil je opvallen met originele reclame ideeën?

Creatiecabine, het reclamebureau dat jouw verhaal op waarde schat