Boorsma Mode
Flyers, folders en advertenties met attentiewaarde

De vraag naar doeltreffende reclame uitingen

Boorsma Mode, sinds 1959, is inmiddels een begrip in Kesteren en omstreken. Daar waar persoonlijke aandacht de drijfveer is.

Met een oppervlak van ruim 800 m2 biedt deze modewinkel een ruim assortiment aan mode voor dames, heren en kids. Voor jong en oud.


flyers actie boorsma mode reclamebureau gelderland

De creatie

Naast de pay-off 'Verrassend jouw stijl' voor deze modewinkel te hebben bedacht, ontwerpt Creatiecabine het gehele jaar door de kleurrijke uitingen. Deze uitingen variëren van flyers en folders tot kledinglabels en advertenties in de regionale kranten of magazines. Het inhaken op de jaargetijden speelt bij het ontwerpen van de uitingen een passende rol.

advertenties vlaggen actie boorsma mode reclamebureau gelderland
missende knopen actie flyers actie boorsma mode reclamebureau gelderland

Het resultaat

Door het omzetten van ludieke acties in reclame uitingen weet Boorsma Mode steeds haar klanten in Kesteren en in de regio te bereiken. Van het kortingscoren, het kans maken op een modecheque, meedoen aan een goed doel of je voordeel doen tijdens de opruimingsperiode.

Alles wordt passend in de stijl van Boorsma Mode gecommuniceerd. Ben jij al eens bij Boorsma Mode geweest?

Klant

Boorsma Mode

Project

Reclame uitingen

Creatie

  • Ontwerp flyers en folders
  • Opmaak advertenties kranten en magazines
  • Kledinglabels
  • Vlaggen
  • Diverse interne uitingen
joni call to action reclamebureau sterk creatiecabine gelderland (3) joni call to action marketing reclamebureau creatiecabine gelderland

Samen aan de slag?

Wil jij ook doeltreffende marketing en communicatie uitingen inzetten voor je bedrijf of organisatie? Of wil je opvallen met originele reclame ideeën?

Creatiecabine, het reclamebureau dat jouw verhaal op waarde schat