Yet Mentorschap Betuwe
Online zichtbaar; gebruiksvriendelijke website

De vraag naar bedrijfsidentiteit en online communicatie

Yet Mentorschap Betuwe behartigt de persoonlijke belangen van een meerderjarige die dit zelf niet kan. Beslissingen over verzorging, verpleging, behandeling of begeleiding is de hoofdtaak van Yet Mentorschap Betuwe. Om deze dienstverlening helder bij de doelgroep te brengen is een website ontwikkeld.

yet mentorschap betuwe reclamebureau gelderland creatiecabine

De creatie

Een naam werd geboren en het logo werd ontworpen. Vertrouwen en betrokkenheid was de inzet. Een compacte responsive website werd ontwikkeld. De website is voorzien van een aantal video's. Hierin wordt vertelt wat de ervaringen van anderen zijn met de dienstverlening van Yet Mentorschap Betuwe.

yet logo mentorschap betuwe website reclamebureau gelderland creatiecabine (1)
yet mentorschap betuwe website reclamebureau gelderland creatiecabine (1)

Het resultaat

De website die het gewenste vertrouwen en betrokkenheid uitstraalt ondersteunt de persoonlijke aanpak van Yet Mentorschap Betuwe. Het aantal cliënten groeit nog steeds.

Klant

Yet Mentorschap Betuwe

Project

Bedrijfsidentiteit

Creatie

joni call to action reclamebureau sterk creatiecabine gelderland (3) joni call to action marketing reclamebureau creatiecabine gelderland

Samen aan de slag?

Wil jij ook doeltreffende marketing en communicatie uitingen inzetten voor je bedrijf of organisatie? Of wil je opvallen met originele reclame ideeën?

Creatiecabine, het reclamebureau dat jouw verhaal op waarde schat