Verwoert Fruit
Een fruitig online verhaal; website

De vraag naar bedrijfsidentiteit en merknaam

Verwoert Fruit is al ruim vijftig jaar gepassioneerd actief in de fruitteelt en is gevestigd aan de Provincialeweg in Lienden, De Betuwe. Verwoert Fruit teelt het, koelt het en heeft het lief. Inmiddels is Verwoert Fruit uitgegroeid tot de specialist in het geconditioneerd bewaren van fruit vanuit Nederland en andere delen van de wereld. Ook voor het ompakken van grootverpakking naar consumentverpakking voor verkoop in de kraam of supermarkt is Verwoert Fruit de juiste partner. De huidige eigenaren, de broers Wim en Bart Verwoert, runnen sinds eind jaren negentig met passie het fruitteeltbedrijf.

verwoert fruit website creatiecabine reclamebureau gelderland

De creatie

Fruitteelbedrijf Verwoert was nog niet zichtbaar; merknaam en -identiteit ontbrak. Er is een nieuwe bedrijfsnaam bedacht; Verwoert Fruit met als merk voor de buitenlandse markt; Freslina Fruits®. Hiervoor werden 2 logo's ontworpen. De website werd ontwikkeld en er kwam een ontwerp voor de punnets, inclusief omdoos. Ook kwam er een belofte; 'We grow it. We cool it. We love it.'

verwoert fruit logo huisstijl creatiecabine reclamebureau gelderland
verwoert fruit responsive website creatiecabine reclamebureau gelderland

Het resultaat

Door het ontwikkelen van een technisch goedwerkende maatwerk website voorzien van relevante tweetalige content met inzet op nationale en internationale markt op basis van CA koeling en coldstore heeft Verwoert Fruit meerdere aanvragen ontvangen voor het geconditioneerd opslaan van diverse soorten fruit.

Het uitdragen van een bedrijfsidentiteit dient in alle lagen van communicatie consequent doorgezet te worden voor een maximaal haalbaar resultaat.

Klant

Verwoert Fruit

Project

Online communicatie

Creatie

joni call to action reclamebureau sterk creatiecabine gelderland (3) joni call to action marketing reclamebureau creatiecabine gelderland

Samen aan de slag?

Wil jij ook doeltreffende marketing en communicatie uitingen inzetten voor je bedrijf of organisatie? Of wil je opvallen met originele reclame ideeën?

Creatiecabine, het reclamebureau dat jouw verhaal op waarde schat