The Music Alliance
Logo en uitnodiging Benelux Dealer Days

De vraag naar een inspirerende uitnodiging

The Music Alliance, gevestigd in Hedel, begon in 2018 met het organiseren van de Benelux Dealer Days. Een initiatief om distribiteurs en dealers bij elkaar te brengen onder het motto; together we are strong.

Kennis en ervaringen delen en vraagstukken behandelen die de muziekbranche bezig houdt. Zo wordt het online winkelen besproken, de marketing van de stenen winkel en de klantvriendelijkheid. 

the music alliance hedel uitnodiging creatiecabine

De creatie

Voor dit evenement is er een uitnodiging ontworpen voorzien van logo en landingspagina. Het doel van deze uitnodging is om zoveel mogelijk distribiteurs en dealers over de streep te krijgen zich aan te melden. Het logo BDD, 3 letters vast aan elkaar 'together we are strong'.

logo merknaam huisstijl benelux dealer days creatiecabine reclamebureau gelderland (1)
the music alliance drieluik hedel uitnodiging creatiecabine

Het resultaat

Positieve reacties van zowel distribiteurs en dealers op de uitnodiging. Door de herkenning in de uitstraling werd de saamhorigheid vergroot. De schaalbaarheid van het ontwerp draagt bij aan het uitdragen van de naamsbekendheid. Elk jaar wordt dit concept consistent doorgevoerd en werd het evenement ook weer goed bezocht en is de populariteit onder de deelnemers gegroeid.

Klant

The Music Alliance

Project

Identitei Benelux Dealer Days

Creatie

  • Logo
  • Landingspagina voor aanmelding
  • A5 drieluik uitnodiging
  • Drukwerkbemiddeling
joni call to action reclamebureau sterk creatiecabine gelderland (3) joni call to action marketing reclamebureau creatiecabine gelderland

Samen aan de slag?

Wil jij ook doeltreffende marketing en communicatie uitingen inzetten voor je bedrijf of organisatie? Of wil je opvallen met originele reclame ideeën?

Creatiecabine, het reclamebureau dat jouw verhaal op waarde schat