Syndion
Interactieve pdf ter visualisatie woon- en werkprofielen

De vraag naar visualisatie van woon- en werkprofielen

Syndion is een zorgorganisatie en biedt ondersteuning aan mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Zo worden de cliënten ook gekoppeld aan een profiel; het woon- en werkprofiel.

Aan de hand van deze profielen kan er gekeken worden of de ondersteuning aangepast moet worden. De vraag was; hoe maken we dit visueel duidelijk aan cliënten, verwanten en mederwerkers?

interactieve pdf ipad profielen zorgorganisatie syndion

De creatie

Eerst werden de profielen gedefinieerd. Zo kregen de profielen een eigen illustratie in de vorm van een button. Er is een geïllustreerde scene gemaakt; de achtergrond. De buttons werden gekoppeld aan het karakter. Door te navigeren met de pijlen verschuift de cliënt naar een passend omschreven profiel.

animatie scene profielen zorgorganisatie syndion
interactieve pdf profielen zorgorganisatie syndion (1)

Het resultaat

De interactieve PDF zijn welkom ontvangen en hebben duidelijkheid gebracht in het meten van de woon- en werkprofielen. Het vervolg was dat er ook een animatie gemaakt moest worden waar ook de interactieve PDF's in opgenomen zijn.

Klant

Syndion

Project

Visualisatie woon- en werkprofielen

Creatie

  • Iconen / pictogrammen
  • Illustraties
  • Interactieve PDF
joni call to action reclamebureau sterk creatiecabine gelderland (3) joni call to action marketing reclamebureau creatiecabine gelderland

Samen aan de slag?

Wil jij ook doeltreffende marketing en communicatie uitingen inzetten voor je bedrijf of organisatie? Of wil je opvallen met originele reclame ideeën?

Creatiecabine, het reclamebureau dat jouw verhaal op waarde schat