Restaurant Metropole
Website restaurant Metropole Gorinchem

De vraag naar een responsive website voor het restaurant Metropole

Restaurant Metropole is gevestigd in een van de mooiste vestingsteden; Gorinchem. Het restaurant is in een historisch pand gevestigd, dat in 1887 door Gerrit van Andel in 1887 werd gebouwd.

Het doel van restaurant Metropole is het bevorderen van integratie en participatie in de samenleving van mensen met een handicap. Er was behoefte aan een responsive website om zo het restaurant meer naamsbekendheid te geven.

restaurant metropole gorinchem reclamebureau gelderland

De creatie

De website van restaurant Metropole is opgezet in een onderhoudsvrije omgeving. Dit beheersysteem biedt de mogelijkheid om de website te beheren; pagina's aan te maken, teksten en beelden te plaatsen.  De website is naast responsive ook voorzien van een reserveringspagina en een plek waar vacatures geplaats kunnen worden.

macbook responsive website restaurant metropole gorinchem reclamebureau gelderland
responsive website restaurant metropole gorinchem reclamebureau gelderland

Het resultaat

Met de komst van de website is de naamsbekendheid van restaurant Metropole gegroeid. De website wordt in combinatie met Facebook ingezet om thema-diners te promoten of vacatures onder de aandacht te brengen. De vindbaarheid doet goed zijn werk en de reserveringspagina wordt goed bezocht. Inmiddels weten veel winkelende en zakelijke bezoekers het restaurant te vinden. Restaurant Metropole. Lokaal Lekker!

Klant

Restaurant Metropole

Project

Website

Creatie

joni call to action reclamebureau sterk creatiecabine gelderland (3) joni call to action marketing reclamebureau creatiecabine gelderland

Samen aan de slag?

Wil jij ook doeltreffende marketing en communicatie uitingen inzetten voor je bedrijf of organisatie? Of wil je opvallen met originele reclame ideeën?

Creatiecabine, het reclamebureau dat jouw verhaal op waarde schat