Novuniek huys van waren
Webshop met stenen winkel en een dorpskarakter

De vraag naar online positionering en stenen winkel

Novuniek is een winkel, uniek in zijn soort. Dit laat zich het best omschrijven als: gemoedelijk en actueel, betrokken en persoonlijk. Een winkel die de taal van de klant spreekt en uit is op blije klanten.

Tijdens de lockdown periodes kwam de vraag of er mogelijkheden waren om Novuniek ook online te positioneren. Die mogelijkheden zijn er zeker. Deze zijn dan ook toegepast op de webshop van Novuniek.


laptop nieuw novuniek webshop huishoud speelgoed reclamebureau gelderland (2)

De creatie

In opdracht van en in samenwerking met Novuniek is er een webshop ontwikkeld. De webshop is ontwikkeld in het gebruiksvriendelijke systeem; C'ShopsNext. Dit CMS systeem bevat veel geïntegreerde functies en slimme filters om de bezoeker een comfortabele webshop beleving te geven.

Ook is de webshop gekoppeld aan externe software, zoals o.a.: Proposs en SendCloud. Zo wordt het beheren van voorraad en het inrichten van de webshop met nieuwe producten een fluitje van een cent.

laptop novuniek air fryer webshop huishoud speelgoed reclamebureau gelderland
responsive overal novuniek webshop huishoud speelgoed reclamebureau gelderland

Het resultaat

Door de ontwikkeling van de webshop is Novuniek klaar voor de toekomst. Het aantal bezoekers stijgt dagelijks nog. De webshop wordt ondersteund door de inzet van online marketing.

Zo komen de bestellingen niet alleen uit Kesteren en omgeving maar ook uit andere regio's van het land. Door het toevoegen van een chatfunctie kunnen klanten hun prangende vragen over de producten stellen.

Klant

Novuniek

Project

Webshop

Creatie

  • Design en techniek
  • Koppelingen met Proposs en SendCloud
  • Webshop ontwikkeling: www.novuniek.nl
joni call to action reclamebureau sterk creatiecabine gelderland (3) joni call to action marketing reclamebureau creatiecabine gelderland

Samen aan de slag?

Wil jij ook doeltreffende marketing en communicatie uitingen inzetten voor je bedrijf of organisatie? Of wil je opvallen met originele reclame ideeën?

Creatiecabine, het reclamebureau dat jouw verhaal op waarde schat