Maatman Zorggroep
Online commnicatie; redesign website

De vraag naar een nieuwe en responsive website

We hebben het over redesign van een website als een website niet meer voldoet aan de huidige normen. Denk aan een website die bijvoorbeeld niet responsive is, een website die niet meer aansluit bij de dienstverlening of een website met een niet gebruiksvriendelijk CMS (beheersysteem).

In deze 3 gevallen is het verstandig om na te denken over een redesign. Dat dachten ze bij Maatman Zorggroep dus ook.

maatman zorggroep website responsive reclamebureau creatiecabine gelderland

De creatie

De nieuwe website van Maatman Zorggroep is ontwikkeld met het CreatieBlocks CMS. Ook werden de teksten compacter tot de doelgroep herschreven. Er werd een 'werken bij' pagina inclusief een sjabloon (automatisch gegeneerd) om vacatures overzichtelijk in te kunnen richten. De nieuwe website. Responsive en onderhouds vrij.

website maatman responsive zorggroep creatiecabine reclamebureau gelderland
website maatman zorggroep creatiecabine reclamebureau gelderland (2)

Het resultaat

De redesign heeft er voor gezorgd dat Maatman Zorggroep beter zichtbaar werd voor de doelgroepen, zoals; gemeentes, zorgverleners en verwijzers. Ook komen de sollicitaties overzichtelijker binnen. Het CreatieBlocks CMS biedt uiteraard de mogelijkheid om eenvoudig wijzigingen uit te voeren.

Klant

Maatman Zorggroep

Project

Website

Creatie

joni call to action reclamebureau sterk creatiecabine gelderland (3) joni call to action marketing reclamebureau creatiecabine gelderland

Samen aan de slag?

Wil jij ook doeltreffende marketing en communicatie uitingen inzetten voor je bedrijf of organisatie? Of wil je opvallen met originele reclame ideeën?

Creatiecabine, het reclamebureau dat jouw verhaal op waarde schat