Lingelands
Boten verhuur en camping aan de linge

De vraag naar bedrijfsidentiteit en online communicatie

Enthousiaste ondernemers die het terrein van een voormalige camping nieuw leven inblazen. Een prachtige locatie aan de Linge. Deze locatie verdient een website die de bezoekers naar de locatie brengt. Van botenverhuur, terras aan het water tot een tipi camping.

lingelands website terras sup boten verhuur camping terras aan de linge creatiecabine

De creatie

Naast het ontwerpen van een logo en de daarbijhorende wegbewijzering, vlaggen en belettering is er ook een website ontwikkeld. Met het CreatieBlocks CMS is een gebruiksvriendelijke website ontwikkeld. Deze website is gekoppeld aan een reserveringsmodule; Let's Book. Via deze module kan je online je sloep of SUP reserveren.

lingelands smartphone terras sup boten verhuur camping terras aan de linge creatiecabine
lingelands boten verhuur camping terras aan de linge creatiecabine

Het resultaat

Bezoekers weten de weg te vinden naar Lingelands. Zowel vanaf de dijk als online is Lingelands zichtbaar. Door o.a. de inzet van Google Adwords en de slimme koppeling met Let's Book kunnen bezoekers een elektrische sloep of een SUP reserveren. Na het waterplezier nemen de gasten ook plaats op het (Linge lounge) terras aan het water.

Klant

Lingelands

Project

Bedrijfsidentiteit

Creatie

  • Logo / huisstijl
  • Beachvlaggen
  • Wegbewijzering
  • Website ontwikkeling: www.lingelands.nl
joni call to action reclamebureau sterk creatiecabine gelderland (3) joni call to action marketing reclamebureau creatiecabine gelderland

Samen aan de slag?

Wil jij ook doeltreffende marketing en communicatie uitingen inzetten voor je bedrijf of organisatie? Of wil je opvallen met originele reclame ideeën?

Creatiecabine, het reclamebureau dat jouw verhaal op waarde schat