Le Freque
Sleeve verpakking

De vraag naar een presenterende verpakking

Le Freque b.v. is ontwikkelaar en leverancier van het merk; lefreQue. Dit vernuftig ontwikkeld accessoire is een 'sierraad' én oplossing voor elk blaasinstrument. De materialen lopen uiteen van koper, zilver en goud. Daar moet natuurlijk een verpakking om heen.

sleeve verpakking le freque creatiecabine reclamebureau gelderland

De creatie

In opdracht van Le Freque B.V. is de verpakking van het product; lefreQue voorzien van een nieuw jasje in de vorm van een spuitgietdoosje. Met de leverancier van de spuitgietproductie is er gezocht naar een combinatie van verpakken, opbergen en presenteren. Dit alles afgewerkt met een full color sleeve in combinatie goud foliedruk. De standaardmodellen worden aangeduid als zwart. De vergulde en massief gouden exemplaren worden aangeduid in het goud. 

logo ontwerp huisstijl le freque creatiecabine reclamebureau gelderland
sleeve verpakking sfeerfotografie le freque creatiecabine reclamebureau gelderland (2)

Het resultaat

Inmiddels gaat de lefreQue de wereld over en zijn er wereldwijd 50.000 gebruikers, 500 resellers en 50 landen te vinden op de website die de lefreQue op voorraad hebben. Met grote regelmaat reist Le Freque B.V. af naar o.a. de Verenigde Staten, China, Spanje, Italië en Portugal voor workshops of beurzen. Ook daar is de populariteit van de lefreQue onder de blazende musici enorm gestegen.

Klant

Le Freque BV

Project

Verpakking

Creatie

  • Productfotografie
  • Sleeve verpakking
  • Drukwerkbemiddeling
joni call to action reclamebureau sterk creatiecabine gelderland (3) joni call to action marketing reclamebureau creatiecabine gelderland

Samen aan de slag?

Wil jij ook doeltreffende marketing en communicatie uitingen inzetten voor je bedrijf of organisatie? Of wil je opvallen met originele reclame ideeën?

Creatiecabine, het reclamebureau dat jouw verhaal op waarde schat