De Brug praktijk voor gezinstherapie
Responsive website en flyer

De vraag naar online communicatie

De Brug gezindstherapie houdt zich bezig met het herstellen van communicatie binnen gezinnen die structurele problemen niet zelf op kunnen lossen. De Brug richt zich op gesprekken met alle gezinsleden, omdat problemen zich niet beperken tot een individu.

Er was vraag naar meer informatie over hun diensten. De Brug praktijk voor gezinstherapie had de behoefte zich binnen de regio Rivierenland te presenteren als begeleidende praktijk binnen de jeugdhuldverlening.

website praktijk de brug reclamebureau gelderland creatiecabine

De creatie

Er is een website en flyer voor Soraya en Pamela ontworpen om zich te kunnen presenteren aan gemeenten en doorverwijzers. De website is ontworpen en ingericht middels een onderhouds- en gebruiksvriendelijk beheersysteem; C'Blocks3. Zo kunnen ze zelf op elk gewenst moment de website aanpassen. Voor de flyer hebben is er een stockfoto gebruikt om de juiste sfeer aan te geven. En de kleuren zijn te herleiden uit de huisstijl.

werkgebied gezinstherapie de brug gelderland creatiecabine (1)
flyer gezinstherapie de brug gelderland creatiecabine

Het resultaat

Website en flyer hebben bijgedragen aan meer naamsbekendheid binnen het netwerk. Doorverwijzers weten de weg sneller te vinden naar De Brug, praktijk voor gezinstherapie, in het belang van gezinnen die deskundige hulp nodig hebben. De flyer ondersteund de website als korte informatiedrager.

Klant

De Brug praktijk voor gezinstherapie

Project

Online communicatie

Creatie

joni call to action reclamebureau sterk creatiecabine gelderland (3) joni call to action marketing reclamebureau creatiecabine gelderland

Samen aan de slag?

Wil jij ook doeltreffende marketing en communicatie uitingen inzetten voor je bedrijf of organisatie? Of wil je opvallen met originele reclame ideeën?

Creatiecabine, het reclamebureau dat jouw verhaal op waarde schat