Cafetaria Het Vonnis
Een moderne website voor een moderne cafetaria

De vraag naar online communicatie

Cafetaria Het Vonnis is inmiddels een begrip in Kesteren. Door de jaren heen is deze cafetaria steeds aangepast aan de nieuwe tijden. Er werd verbouwd, er kwam een groter terras. Moderne geanimeerde displays waar het assortiment op te zien was. Er was een ding wat nog aangepakt moest worden. De website.

cafetaria het vonnis kesteren reclamebureau gelderland

De creatie

De website ging op de schop. Er kwam een nieuw design; vooral mobiel eerst. Fotografie; grote beelden. Teksten werden geschreven; kort en krachtig. Heldere lay out. Groot opgezet. Het moet voor iedereen eenvoudig zijn om de basisinformatie; openingstijden, telefoonnummer en assortiment, te kunnen vinden. Dan door naar de bestelmodule. Deze is extern gekoppeld.

responsive website friet het vonnis kesteren creatiecabine reclamebureau gelderland
responsive website assortiment het vonnis kesteren creatiecabine reclamebureau gelderland

Het resultaat

Het aantal bezoekers op de website groeide vanaf de dag dat de website online was gegaan. Door de externe koppeling met de bestelomgeving konden zowel de vaste als de nieuwe klanten hun bestelling eenvoudig plaatsen. Cafetarie Het Vonnis is nu ook online up-to-date. Met deze onderhoudsvrije website kunnen ze de komende jaren weer vooruit.

Klant

Cafetaria Het Vonnis

Project

Website

Creatie

joni call to action reclamebureau sterk creatiecabine gelderland (3) joni call to action marketing reclamebureau creatiecabine gelderland

Samen aan de slag?

Wil jij ook doeltreffende marketing en communicatie uitingen inzetten voor je bedrijf of organisatie? Of wil je opvallen met originele reclame ideeën?

Creatiecabine, het reclamebureau dat jouw verhaal op waarde schat