Een website? Hoe nu verder

VAN STRATEGIE TOT POTENTIËLE KLANTEn

Een website ontwikkelen. Voor wie en wat wil je ermee bereiken? Het ontwikkelen van een website kan een complex proces zijn en er komt veel bij kijken. Hieronder staan enkele belangrijke stappen die betrokken zijn bij het ontwikkelen van een website.

STRATEGIE & doelstelling

Definiëren van doelstelling van de website; voor wie en wat je ermee wilt bereiken. Vervolgens ontwikkelen we een strategie om deze doelstellingen te behalen.

Design & TECHNIEK

Werken aan een heldere menustructuur en layout. Het kiezen van kleurenschema's, typografie en werken aan gebruiksvriendelijkheid voor alle apparaten.

copywrite

Tactische tekst kan potentiële klanten aantrekken, het vertrouwen van bestaande klanten vergroten en de online reputatie van jouw bedrijf verbeteren.

Beeldmateriaal

Denk bijvoorbeeld aan productfotografie, een reeks sfeerbeelden of professionele portretten om jezelf of je team met overtuiging in beeld te brengen.

SEO & SEA

Je website vindbaar maken middels SEO (organisch gevonden worden) of met SEA (Google Adwords) advertenties van Google gevonden worden.

TESTEn & LIVEGANG

Test je website op werkende contactformulieren of bestelprocessen. Alle pagina's voorzien van juiste metagegevens; paginatitels en -omschrijvingen.

Jouw verhaal online? Begin vandaag nog met de voorbereiding

Je loopt met het idee om een website of webshop te laten ontwikkelen, maar weet je niet waar te beginnen? Spreek je wensen uit en Creatiecabine neemt je mee in de mogelijkheden.

Creatiecabine 2023