Nieuwe website?

NIEUWE WEBSITE VOOR JOUW BEDRIJF

Er zijn een paar redenen om te kiezen voor een nieuwe website. Je bent een startende ondernemer, de huidige website voldoet technisch niet meer aan de eisen van vandaag of dat jouw bedrijf zich zo heeft ontwikkelt dat de stijl en content van de huidige website niet meer aansluit. Mocht je een van deze redenen herkennen? Trek dan direct aan de bel. Creatiecabine helpt jou bij het ontwikkelen van een website die bij jou, je bedrijf en diensten past.

Wat kost een website?

Basiswebsite, one-pager of een uitgbreide website

Het internet staat vol met informatie over het laten ontwikkelen van een website. Waar je zoal aan moet denken; zoals je doelgroep, wat je ermee wilt bereiken en waar een website aan moet voldoen. Het is dus zaak om daar goed over na te denken. 

advies idee creatiecabine marketing reclamebureau gelderland

Tip: Werk concepten uit in de huisstijl kleuren van je onderneming of campagne. Pas deze toe in de afbeeldingen die je gebruikt.

advies block creatiecabine marketing reclamebureau gelderland

Laat de huisstijl kleuren terugkomen in de gehele afbeelding of enkel in de details.

Welke concepten kennen we

Definitie en onderscheid van concepten

Effectconcept

Dit concept werkt op het effect wat het aanschaffen van een product kan hebben. Het kan inspelen op bijvoorbeeld status of imago.

Associatieconcept

Herkenning in een situatie, sfeer of specifieke omgeving van je doelgroep. Creëer een wereld van vertrouwen. Daar gaat het associatieconcept over.

Explicatieconcept

Met dit concept geef je uitleg over een product of dienst. Ook draagt het verhaal bij aan de onderbouwing tot inspiratie van je doelgroep.

Vergelijkconcept

Appels en peren kan je niet met elkaar vergelijken. Producten wel. Zo kan je middels reclame uitingen je doelgroep keuzes laten maken.

joni call to action reclamebureau sterk creatiecabine gelderland (3) joni call to action marketing reclamebureau creatiecabine gelderland

Samen aan de slag?

Wil jij ook doeltreffende marketing en communicatie uitingen inzetten voor je bedrijf of organisatie? Of wil je opvallen met originele reclame ideeën?

Creatiecabine 2023